TimeWarnerTM ismi geçen silkroadla ilgili avatar ve imza yaparsanız çok memnun kalırım ve şimdiden çok teşekkür ederim acele olursa çok sevinirim beyler
İmzalardaki resim veya linkleri görebilmek için mesaj sayınız 10 veya daha üzeri olmalıdır. Şuanda 0 mesajınız bulunmaktadır.
TimeWarnerTM ismi geçen silkroadla ilgili avatar ve imza yaparsanız çok memnun kalırım ve şimdiden çok teşekkür ederim acele olursa çok sevinirim beyler
Bu H harfi ve kalpi 3 D oluyo sanırım o şekilde şeffaf yapmanızı istiyorum , yani arkası boş olsun logo yapmam lazımda başka bi oyunda bu büyüklükte ve ikisindende bi tane 16 x 12 yapabilirseniz çok sevinirim teşekkürler. Başka H harfi varsa yapabiliceğniz güzel oda olur.
Bi normal boyut bide 16 x 12 istiyorum ikisindende teşekkürler (:
İmzalardaki resim veya linkleri görebilmek için mesaj sayınız 10 veya daha üzeri olmalıdır. Şuanda 0 mesajınız bulunmaktadır.
Oyun içerisinde item alış/satış yapacaksanız oyundan benim ile iletişime geçin.İtem satışında aracı oluyoruz. Bakın,char satışı demiyorum.Oyun içi item satışı.