Private Sub yukleniyor(ByVal sender As Object, ByVal e As Windows.Forms.WebBrowserProgressChangedEventArgs) Progressbar.Visible = True
durum.Visible = True
durum.text = adrescubugu.text
Progressbar.Maximum = e.MaximumProgress
If e.CurrentProgress >= e.MaximumProgress Then
Progressbar.Value = e.CurrentProgress
Else
End If
End Sub
İkisinide Maximum Ettim Oldu ehehehe
Ama Favori Ekle Dedimmi Hata Veriyo Kod Bölümünüe Dönüyo Geçmiş Listesi Filan Olmuyo Halbuki Herşey Tam Baştan Yapcam
Private Sub yukleniyor(ByVal sender As Object, ByVal e As Windows.Forms.WebBrowserProgressChangedEventArgs) Progressbar.Visible = True
durum.Visible = True
Else
End If
End Sub
İkisinide Maximum Ettim Oldu ehehehe
Ama Favori Ekle Dedimmi Hata Veriyo Kod Bölümünüe Dönüyo Geçmiş Listesi Filan Olmuyo Halbuki Herşey Tam Baştan Yapcam
Settingslerdeki favori ve geçmişe bir değer ekle boş kalmasınlar.
İmzalardaki resim veya linkleri görebilmek için mesaj sayınız 10 veya daha üzeri olmalıdır. Şuanda 0 mesajınız bulunmaktadır.
my.settings.gecmisliste.Clear() ve for each item as string in my.settings.favoriliste hatası alıyorum ne yapmalıyım acil lütfen tam sonuna geldim bu hatalar çıktı karşıma
my.settings.gecmisliste.Clear() ve for each item as string in my.settings.favoriliste hatası alıyorum ne yapmalıyım acil lütfen tam sonuna geldim bu hatalar çıktı karşıma
Resim koyarmısın ?
İmzalardaki resim veya linkleri görebilmek için mesaj sayınız 10 veya daha üzeri olmalıdır. Şuanda 0 mesajınız bulunmaktadır.
-Akıllı olmak da bir şey degil, mühim olan o aklı yerinde kullanmaktır..
sonunda oldu arkadaşlar favoriliste ve gecmisliste kısmına değer verdim ve
Kod:
Private Sub yukleniyor(ByVal sender As Object, ByVal e As Windows.Forms.WebBrowserProgressChangedEventArgs)
Progressbar.Visible = True
durum.Visible = True
Else
End If
End Sub
kısmınıda böyle değiştirdim diğer arkadaşın da dediği gibi max yaptım oldu şuan süper kullanıyorum çok teşekkürler