Arap ırkı demesek iyi olur. Islam Karakterleri gelicek tahminler doğru olabilir ama bildiğiniz gibi joymaxın ne yapacağını bilen yok. Diyorlar holy %50 olcak hani nerde %50 holy Boşuna heveslenmeyin güzel paylaşım bu arada doğru tahmin ztn oraya geleceği biliniyordu buda kanıtı olmştur. ama joymax bu bunu farkettiğini anlar elbet milletin yerini değiştirebilir. Bu arada şu oyunda araplar kadar adisini görmedim o yüzden arap ırkı demeyin islam karakterleri arap ırkı derseniz 3kuruşluk arapların havalanmasına yol açarsınız kimse onlar için ırk getirmez. Neyse kolay gelsin bu benim kişisel görüşüm karşı çıkabilirsiniz ama bu oyunu batıranlar araplar TÜRK ler kadar şereflisi onurlusu yok hernekadar hırsız olsada konu burası deilde nese taşırmadan İSLAM karakterleri onların ismi NO arap kolay gelsin ....
Arap ırkı demesek iyi olur. Islam Karakterleri gelicek tahminler doğru olabilir ama bildiğiniz gibi joymaxın ne yapacağını bilen yok. Diyorlar holy P olcak hani nerde P holy Boşuna heveslenmeyin güzel paylaşım bu arada doğru tahmin ztn oraya geleceği biliniyordu buda kanıtı olmştur. ama joymax bu bunu farkettiğini anlar elbet milletin yerini değiştirebilir. Bu arada şu oyunda araplar kadar adisini görmedim o yüzden arap ırkı demeyin islam karakterleri arap ırkı derseniz 3kuruşluk arapların havalanmasına yol açarsınız kimse onlar için ırk getirmez. Neyse kolay gelsin bu benim kişisel görüşüm karşı çıkabilirsiniz ama bu oyunu batıranlar araplar TÜRK ler kadar şereflisi onurlusu yok hernekadar hırsız olsada konu burası deilde nese taşırmadan İSLAM karakterleri onların ismi NO arap kolay gelsin ....
şahsen çok saçma vurgulamışsın. bir düşün bakayım "Avrupalı, Çinli, Arap" mı sana uygun geliyor? yoksa "Avrupalı, Çinli, İslam" mı
herkes saçmalamaya başladı iyice, islam ırkı nedir yaaa islam bir IRK değil "DİN'dir DİN"
Yahu arkadaşlar bişeyler bulduğunuzu sanıyorsunuzda onlar zaten aylar önce olan şeyler. Gelmesine daha çok var ki benim tahminim silkroad 2 ile geleceği.Tabi sadece tahmin ama ben yakın zamanda geleceğine inanmıyorum...
bence arap ırkı diye birşey yok isimlerde arap ırkı diyolar islam diyolar ama tanıtımlarda şehir india olarak geçiyor ve india=hindistan ve dinlerinde islam yok hinduzim-budizm vb. 4 tane dinleri var ne alaka şimdi islamla araplarla india şehri?
Oyun çıktığından beri bu söylenti var,Baghdad gördün diye Arap ırk gelecek değil, sonucta Baghdad Constantinepole(İstanbul) le Hotan(Çin) arasında bi yer ve o pusula da onu temsil ediyo gayet normal...
İmzalardaki resim veya linkleri görebilmek için mesaj sayınız 10 veya daha üzeri olmalıdır. Şuanda 0 mesajınız bulunmaktadır.