Karakter Yapılandırmaları ile İlgili Sorular Buraya Europe
Konu Kirliliğini Önlemek için Europe Karakter Yapılandırmaları ile ilgili sorularınızı yazınız ben ve bölüm görevlileri sizlere yardımcı olmaya çalışıcağız
İmzalardaki resim veya linkleri görebilmek için mesaj sayınız 10 veya daha üzeri olmalıdır. Şuanda 0 mesajınız bulunmaktadır.
Tabikide cleric. Bard party ile kasılırken partye girme olasılığın artar sadece.Bardın uniquelere vs katkısı yoktur. Cleric ile düşük levelli uniquelere offering ile vurursun. Yüksek uniquelere heal skillerin ile tek başına kesebilirsin.Bard açmak isteyen insanın tek amacı 120levele çabucak ulaşmaktır
İmzalardaki resim veya linkleri görebilmek için mesaj sayınız 10 veya daha üzeri olmalıdır. Şuanda 0 mesajınız bulunmaktadır.
Her ikisi ilede iyi işler çıkartabilirsin Warlocku çok iyi kullanıyorsan Warlock ile daha iyi pvpler yaparsın. Fakat Warlocku daha önce kullanmadıysan Cleric ile oynamalısın.Warlock el çabukluğu taktik beceri ister.
Öncelikle hepinize merhabalar
Benim 89 lv wiz-bard charım var ve bulunduğum sw'da çok fazla party kurulmuyor düşük lv lerde. Ben charımı solo kasarken çok fazla ölüyo neredeyse ex bile düşüyo çoğu zaman. Skilleri 86 ff kıyafetleride +3,+4 yani seti çok kötü değil. Ben genelde b1 deki 83 lük tomb guardlara bırakıyorum durum bu. Ben bu charı nerede solo bota bırakabilirim arkadaşlar bu konu canımı o kadar çok sıktı ki cleric'e dönmeyi düşünüyorum:S hepinize teşekkürler şimdiden
Bard kasmak evet düşük levelde sıkıcıdır,bununda farkındasınız zaten.Size clerice dönmeyi tavsiye ediyorum.Rahatlıkla solo kasabilir ve party bulabilirsin.
I will do it because I can, I can do it because I want to do it, I want to do it even more because some said I couldn't!
Eien* > Screwy
Eternity / MrAnger
Bir karakter buldum(warrior/cleric),alacağım ama şöyle bir durum var: Karakter full legend +12 heavy armor. Ben şimdiye kadarki en sağlam çarlarda ki kendi çarımın itemleri de öyle LA set vardı. Ha set olan bu warrior un diğerlerine göre dezevantajları olur mu? ya da daha mı avantajlı olur?(bu konunu daha önce çok fazla açıldığını biliyorum ama sonuçta para gidecek iyice incelemem lazım o yüzden k. bakmayın artık )
Konu ekolayzer9 tarafından (11-Nisan-2012 Saat 22:27 ) değiştirilmiştir.