| -
-
- Genel Yönetici
-
Aşağıdaki 21 Kullanıcı Bu Güzel Mesajın İçin Sana Teşekkür Etti Cottonmouth :
*Delta Force*, Adventurous, Antibiotic, berkay., BlackStyle, Chinese, kesaneml, KimYooShin, komutan116, Mobber, Odio, PoweRScreaM, RexonaMena, Rikoudu Sage, Ruthless, Sentinus, Shine, Spetnaz, Thai, TurkWin, UfuKk -
 MaxiGame Sponsor Reklamlar -
-
- V.i.P Bölüm Görevlisi
Yararlı bir program yapımcısı kim ? İmzalardaki resim veya linkleri görebilmek için mesaj sayınız 10 veya daha üzeri olmalıdır. Şuanda 0 mesajınız bulunmaktadır.
We f****** played great the whole season and we deserved it.
Hz. Johan #9 -
-
-
- Genel Yönetici
İmzalardaki resim veya linkleri görebilmek için mesaj sayınız 10 veya daha üzeri olmalıdır. Şuanda 0 mesajınız bulunmaktadır.
-
-
-
- Aşk-ı Derûn
Yine Emre yine muhteşem ve yararlı bir program. Jaime ♥ Murray dRamâch0Ly > Firework > Mobber
Copyright © İmzalardaki resim veya linkleri görebilmek için mesaj sayınız 10 veya daha üzeri olmalıdır. Şuanda 0 mesajınız bulunmaktadır.
All Rights Reserved. İmzalardaki resim veya linkleri görebilmek için mesaj sayınız 10 veya daha üzeri olmalıdır. Şuanda 0 mesajınız bulunmaktadır.
Oyun içerisinde item alış/satış yapacaksanız oyundan benim ile iletişime geçin.İtem satışında aracı oluyoruz. Bakın,char satışı demiyorum.Oyun içi item satışı. -
-
-
- V.i.P
İmzalardaki resim veya linkleri görebilmek için mesaj sayınız 10 veya daha üzeri olmalıdır. Şuanda 0 mesajınız bulunmaktadır.
MaxiGame Private Server: İmzalardaki resim veya linkleri görebilmek için mesaj sayınız 10 veya daha üzeri olmalıdır. Şuanda 0 mesajınız bulunmaktadır. -
-
-
- Maxkolik
Test ettim onayladım çalışıyor ellerine sağlık emre ilk deneyenim İmzalardaki resim veya linkleri görebilmek için mesaj sayınız 10 veya daha üzeri olmalıdır. Şuanda 0 mesajınız bulunmaktadır.
Cahil olmak ayrı, pislik olmak ayrıdır.
Bildiğim şu azıcık seyi cehaletime borçluyum.
-
-
-
- Genel Yönetici
-
-
-
- Genel Görevli
Yazılım şifresi ne lan İmzalardaki resim veya linkleri görebilmek için mesaj sayınız 10 veya daha üzeri olmalıdır. Şuanda 0 mesajınız bulunmaktadır.
"Hala açlıktan ölenler varsa dünyada,
Aslında ölen insanlar değil; insanlıktır."
*Robin Sharma
-
-
-
- Maxkolik
Eline Sağlık Çok yararlı bir program olmuş. İmzalardaki resim veya linkleri görebilmek için mesaj sayınız 10 veya daha üzeri olmalıdır. Şuanda 0 mesajınız bulunmaktadır.
Sansar Salvo <3
-
-
-
- Kurucu
İstek benden kullanmak sizden super bir program fakat benim isime gelmiyor.Acik port lazim ve bunu gerceklestirmek risk demek. İmzalardaki resim veya linkleri görebilmek için mesaj sayınız 10 veya daha üzeri olmalıdır. Şuanda 0 mesajınız bulunmaktadır.
Bitti.
Şeytanın kanatları yoktur. Ojesi, ruju, topuklu ayakkabısı vardır.. -
-
-
- Genel Görevli
"Hala açlıktan ölenler varsa dünyada,
Aslında ölen insanlar değil; insanlıktır."
*Robin Sharma
-
-
-
- V.i.P Bölüm Görevlisi
Fazlası göze batar tabi ama küçük bir yere ekleseydin keşke İmzalardaki resim veya linkleri görebilmek için mesaj sayınız 10 veya daha üzeri olmalıdır. Şuanda 0 mesajınız bulunmaktadır.
We f****** played great the whole season and we deserved it.
Hz. Johan #9 -
-
-
- Genel Görevli
Ellerine sağlık kardeşim harikasın her zamanki gibi
Konu StrawBerry tarafından (22-Şubat-2012 Saat 11:17 ) değiştirilmiştir.
Kötü bir senaryonun UCUZ figuranlarısınız.. Mevsimler gibisin değişirsin , ya beni üşütürsün ya yakarsın.
Eğer ilk denemenizde başarısız olmuşsanız, denemiş olduğunuza ilişkin hertürlü kanıtı yokedin... 37- Yönetimde yer almakta olan üyelere hangi sebepten olursa olsun hakaret etmek,küçük düşürücü tavır sergilemek uyarılmaksızın sınırsız ban sebebidir.Haksızlık durumunda,üyeler admin düzeyindeki yöneticilere başvuruda bulunabilirler.Kasıtlı, yalan ve yanlış şikayetler ıp ban sebebidir. İmzalardaki resim veya linkleri görebilmek için mesaj sayınız 10 veya daha üzeri olmalıdır. Şuanda 0 mesajınız bulunmaktadır.
-
-
-
- Genel Yönetici
Ruthless Nickli Üyeden Alıntı
İstek benden kullanmak sizden  super bir program fakat benim isime gelmiyor.Acik port lazim ve bunu gerceklestirmek risk demek. Evet saolsun Ümit abide denemek için çok yardımcı oldu ama bi yerden sonra olamadı bu yüzden İmzalardaki resim veya linkleri görebilmek için mesaj sayınız 10 veya daha üzeri olmalıdır. Şuanda 0 mesajınız bulunmaktadır.
-
-
-
- Maxkolik
Kullanıcı bilgilerini falan doğru yazdım ama databaseye baglanılamıyor doğru yazdıgınızdan veya izniniz oldugundan emin olun cart curt bişiler diyor ..Giriş kısmını neye göre dolduracagız anlamadım ! Hakkımda Bilgin Yoksa Fikrinde olmasın ! . . . -
-
-
- Maxkolik
kesaneml Nickli Üyeden Alıntı
Kullanıcı bilgilerini falan doğru yazdım ama databaseye baglanılamıyor doğru yazdıgınızdan veya izniniz oldugundan emin olun cart curt bişiler diyor ..Giriş kısmını neye göre dolduracagız anlamadım ! server ismine sql adını yazıcaksın kardeşim İmzalardaki resim veya linkleri görebilmek için mesaj sayınız 10 veya daha üzeri olmalıdır. Şuanda 0 mesajınız bulunmaktadır.
Cahil olmak ayrı, pislik olmak ayrıdır.
Bildiğim şu azıcık seyi cehaletime borçluyum.
-
Aşağıdaki Üye(ler) Bu Güzel Mesajınız İçin Size Teşekkür Etti -
-
- Maxkolik
Emeğine sağlık kardeşim cok yararlı bır program gercekten (:
Konu PoweRScreaM tarafından (22-Şubat-2012 Saat 20:34 ) değiştirilmiştir.
-
-
-
- Genel Yönetici
Adventurous Nickli Üyeden Alıntı
server ismine sql adını yazıcaksın kardeşim Aynen öyle sqlin bulunduğu server ip yada makina adı. Hala aynı hatayı alırsan dediği gibi izinleri kontrol et. İmzalardaki resim veya linkleri görebilmek için mesaj sayınız 10 veya daha üzeri olmalıdır. Şuanda 0 mesajınız bulunmaktadır.
-
-
-
- Özel Görevli
Eline sağlık. İmzalardaki resim veya linkleri görebilmek için mesaj sayınız 10 veya daha üzeri olmalıdır. Şuanda 0 mesajınız bulunmaktadır.
-
-
-
- Maxkolik
Ya harbi süpersiniz sizin gibi olmak isterdim ! Hakkımda Bilgin Yoksa Fikrinde olmasın ! . . . -
-
-
-
-
- Genel Yönetici
Ya harbi süpersiniz sizin gibi olmak isterdim ! Çalışmış heralde O sizin süperliğiniz İmzalardaki resim veya linkleri görebilmek için mesaj sayınız 10 veya daha üzeri olmalıdır. Şuanda 0 mesajınız bulunmaktadır.
-
-
-
- Maxkolik
abi çalışıyor ama oyunda bişi olmuyor ! baglanıyorum mesela silk ekliyorum ..başarı ile eklendi falan yazıyor ama karaktere gitmiyor :S silk gold vb. id ve karakter adı şeklinde farklı farklı denedim olmadı ! problem bende mi programdamı yoksa oyunumda mı ?
---------- karakter adı değiştirme çalıştı ! ama silk gold falan gelmiyor ! Hakkımda Bilgin Yoksa Fikrinde olmasın ! . . . -
-
-
- Genel Yönetici
abi çalışıyor ama oyunda bişi olmuyor ! baglanıyorum mesela silk ekliyorum ..başarı ile eklendi falan yazıyor ama karaktere gitmiyor :S silk gold vb. id ve karakter adı şeklinde farklı farklı denedim olmadı ! problem bende mi programdamı yoksa oyunumda mı ?
---------- karakter adı değiştirme çalıştı !  ama silk gold falan gelmiyor ! o işlemleri karakter online değilken yap. Hala olmazsa veritabanından kontrol etmem gerek msn adresimi eklersen teamviewer ile bakabilirim.
---------- Daha önce silk yüklenmemiş karakterlere silk eklemede sorun var düzelticem vakit bulur bulmaz.
Yüksek miktarlarda gold eklemede sorun var oda aynı şekilde en yakın zamanda düzelticem.
kesaneml saolsun farkettik.
Konu Cottonmouth tarafından (25-Şubat-2012 Saat 02:00 ) değiştirilmiştir.
-
-
-
- Maxkolik
Gerçekten Güzel bir program , özellikle VDS serverler için Mükemmel -
Bu Konu İçin Etiketler