Destek Sistemi

İstatistikler

  • Toplam Üye146.678
  • Online Üye1
  • Online Ziyaretçi54
  • Bugün Ziyaretçi7.249

Destek Saatleri

Hafta İçi 13:00 - 24:00
Cumartesi 13:00 - 22:00
Pazar 13:00 - 22:00

Hürriyet Bumerang Ödülleri 2013 En Bilge Forum MaxiGame

{{ Time zone }}

{{ time }}

{{ date }}

maxigame.org
  • 32.3781$ USD
  • 34.6697€ EURO

ÜYEGİRİŞİ

Kredi Kartınız veya Bankamatik Kartınız İle 7/24 Bakiye Yükleyin

Banka Havale / EFT ve ATM Kartsız İşlem ile Ödeme

MaxiGame Discord

Haberler » 2013 Bumerang Ödülleri Birincisi MaxiGame

Bu yıl üçüncüsü düzenlenen 1.700’ün üzerinde başvuru alan ve 45 bini aşkın SMS’in gönderildiği Bumerang Ödülleri Yarışmasında, alanında uzman 24 jüri üyesinin ilk 10’a kalan blogları tek tek değerlendirmesiyle finale ulaştı.

En Tarz Blog, En Çalışkan Blog, iGaranti En Sosyal Blog, En Bilge Forum, En İyi Yerel Site, En Uzman Blog ve Jüri Özel Ödülü olmak üzere toplam 7 kategoride ödüllerin verildiği geceye yoğun katılım gerçekleşti.

Yarışmada ilk olarak sms oylaması ile her kategoriden en çok oyu alan 10'ar site ve blog seçildi, ardından jürilerin elemeleri ile bu sayı her kategoriden 3'er finalist olacak şekilde belirlendi.

Sitemiz siz değerli üyelerimizin sayesinde sms oylaması ile ilk 10 içerisine yarışmaya son 2 hafta kala katılmamıza rağmen aldığımız yüksek oylar sayesinde rahatlıkla girebildi ve değerli jüri üyelerinin takdiri ile finalist olarak ilk 3'te yer aldı.

5 Aralık 2013 gecesi İstanbul / Babylon'da düzenlenen ödül töreninde finalist olarak son 3'e kalanlar arasından birinciler seçildi ve sitemiz siz değerli üyelerimiz ve de değerli jüri üyelerinin takdiri ile kendi kategorisinde 1. seçildi.

Desteklerini bizden esirgemeyen üyelerimize ve bu güzel organizasyonu düzenleyen Hürriyet (Bumerang) ekibine sonsuz teşekkürlerimizi sunuyoruz. İnanıyorum ki siz değerli üyelerimizin desteği devam ettikçe MaxiGame daha büyük başarılara imza atmaya devam edecektir.

Etkinlik ve Ödül Töreninden Görüntüler :

Etkinliğimiz Hilton Convention Center'da İyi İçerik Atölyesi ile başladı.

İyi içerik atölyesinden sonra akşam 20:00'de Babylon'da Ödül Töreni gecesi başladı.

Biraz eğlendikten sonra ve nihayet ödül töreni başladı...

 

Veeee işte ödülümüzü aldığımız an... (Sağdaki arkadaş rakibimiz... Arkadaş epey hayal kırıklığına uğradı ve çok şaşırdı. Onun adına üzüldüm ama ödülü aldığımız için oldukça heyecanlı ve sevinçliydim) 

Bu fotoları arkadaşım çekti ve maalesef düşük ışıkta istenilen kalitede çekimler yapamadık. Çünkü fotolar cep tel ile çekildi ve malum cep teller karanlık ortamlarda iyi çekimler yapamıyor :(

Gecemiz ödül töreni sonrasında Sanatçı Bedük'ün performansı ile son buldu. Çok güzel ve eğlenceli bir geceydi. Tüm forum üyelerimize ve Bumerang Ekibine tekrar tekrar teşekkürler.

  • E. Tarihi : 08.12.2013 15:38
  • Okunma : 1.858
  • Ekleyen : Yönetici