Destek Sistemi

İstatistikler

  • Toplam Üye146.703
  • Online Üye1
  • Online Ziyaretçi203
  • Bugün Ziyaretçi3.498

Destek Saatleri

Hafta İçi 13:00 - 24:00
Cumartesi 13:00 - 22:00
Pazar 13:00 - 22:00

Hürriyet Bumerang Ödülleri 2013 En Bilge Forum MaxiGame

{{ Time zone }}

{{ time }}

{{ date }}

maxigame.org
  • 32.3053$ USD
  • 34.6959€ EURO

ÜYEGİRİŞİ

Kredi Kartınız veya Bankamatik Kartınız İle 7/24 Bakiye Yükleyin

Banka Havale / EFT ve ATM Kartsız İşlem ile Ödeme

MaxiGame Discord

Haberler » Lütfen Sitemize Oy Vererek Bize Destek Olunuz

Merhabalar,

Geçen sene 3. Bumerang Ödülleri yani Bumerang 2013 yarışmasına "En Bilge Forum" kategorisinde yarışmaya katılmıştık ve sizlerin oyları ile finalistler arasına girerek jüri tarafından bu kategorideki birinciliği kazanmıştık.

Bir gelenek haline gelen ve artık her sene düzenli olarak düzenlenen Bumerang Ödülleri yarışması bu sene de kaldığı yerden devam ediyor ve biz yine bu yarışmaya katıldık. Bu sefer anasayfamızı yani satış portalımızı "En Uzman Blog" kategorisinde yarışmaya dahil ettik. Çünkü bu sene maalesef forum kategorileri çok ilgi olmadığı için Bumerang Ödüllerinden kaldırılmış durumda.

Yine her zaman olduğu gibi sizin desteğinize yani oylarınıza ihtiyacımız var. Açıldığı günden bu yana bizden desteğini esirgemeyen sürekli arkamızda durup bizi destekleyen ve bu günlere gelmemizi sağlayan değerli üyelerimiz ve müşterilerimiz... Yine sizin desteklerinize ihtiyacımız var. Bu platformda hepimizin iyi kötü günleri ve anıları oldu oldu zaman zaman. Yeni arkadaşlıklar dostluklar kuruldu, zaman içerisinde birbirimize kenetlenerek kimin ne dediğine bakmadan birbirimize inandık, bir aile sıcaklığı ve ortamı oluşturduk. İşte bu bizi diğer sitelerden ayıran ve başarıya ulaşmamızı sağlayan en önemli etkenlerden birisiydi.

Görev yine sizi çağırıyor arkadaşlar, 2 dakikanızı ayırıp bize oy vermeniz bu platformu daha büyük kitlelere duyurmamız ve daha sıkı dostluklar kurup daha büyük bir aile haline gelebilmemiz için hepinizin elinizden geleni yapacağınıza tüm samimiyetimiz ile inanıyoruz. Şuana kadar bize verdiğiniz destekten dolayı hepinize tekrar tekrar teşekkür ediyoruz, umarız gelecekte de desteklerinizi bizden esirgemez ve birlikte büyür yolumuzda durmaksızın ilerleriz.

Nasıl Oy Verebilirim ? : 

Oy vermek bir iki adımda ve 2 dakikanızı dahi almayacak oldukça basit bir işlemdir. Oy vermek için : 

1. Şu linke giriyorsunuz öncelikle : hur.so/dbzzum

2. Orada altta bir kutu var, oraya cep telefon numaranızı başında 0 olmadan yazıyorsunuz ve Gönder butonuna basıyorsunuz.

3. Cep telefonunuza 4 haneden oluşan bir kod geliyor, o kodu yine o sayfada istenen yere giriyorsunuz ve onaylayarak işlemi tamamlıyorsunuz.

Oylamanın sona ereceği tarih : 20 Kasım 2014 16:30
 
Bilgi : Bu işlem için hattınızdan hiç bir TL kesinitsi veya faturanıza ekstra bir tutar yansıması olmayacaktır. Bu işlem tamamen ücretsizdir. Ayrıca Telefon numaralarınıza kesinlikle kimse ile paylaşılmayacak ve size herhangi bir spam mesajı gönderilmeyecektir, bunun size sözünü ve garantisini veriyoruz.

  • E. Tarihi : 26.10.2014 16:23
  • Okunma : 2.171
  • Ekleyen : Yönetici