Destek Sistemi

İstatistikler

  • Toplam Üye146.669
  • Online Üye1
  • Online Ziyaretçi68
  • Bugün Ziyaretçi10.089

Destek Saatleri

Hafta İçi 13:00 - 24:00
Cumartesi 13:00 - 22:00
Pazar 13:00 - 22:00

Hürriyet Bumerang Ödülleri 2013 En Bilge Forum MaxiGame

{{ Time zone }}

{{ time }}

{{ date }}

maxigame.org
  • 32.3781$ USD
  • 34.6697€ EURO

ÜYEGİRİŞİ

Kredi Kartınız veya Bankamatik Kartınız İle 7/24 Bakiye Yükleyin

Banka Havale / EFT ve ATM Kartsız İşlem ile Ödeme

MaxiGame Discord

Haberler » Hesap Güvenliği Hakkında Bilgilendirme

Merhabalar,

Son zamanlarda çeşitli platformlarda meydana gelen veri sızıntıları (en son discord verileri sızdırıldı) sebebi ile tüm müşterilerimize dikkatli ve temkinli olmaları konusunda bilgilendirmek istiyoruz. 

Özellikle her platformda veya sitede benzer aynı kullanıcı isimleri ve şifreler ile hesaplar oluşturulup kullanılması büyük güvenlik zaafiyetlerine sebebiyet vermektedir. Örneğin discord kullanıcı adı ve şifreniz ile bir websitesindeki kullanıcı adı ve şifreniz aynı ise sızılan discord verilerini elde eden kişiler o bilgileri kullanarak sizin e-ticaret sitelerindeki üyeliklerinize giriş yapıp orada varsa bakiyelerinizi harcayabiliyorlar. Bu sebeple lütfen her platform ve websitesi için ayrı ayrı kullanıcı isimleri ve şifreler kullanınız. 

Diğer bir öneri de şifelerin çok basit kombinasyonlardan oluşması. Örneğin şifrelerinizi 123456, abcdefg veya doğum tarihi gibi kolayca tahmin edilecek şekilde belirlerseniz hesaplarınızın hacklenmesi ve kötü niyetli kişilerin eline geçmesi son derece kolay olacaktır. Lütfen benzersiz ve güçlü şifreler kullanın. 

Son olarak lütfen tanımadığınız kişilerden size gönderilen e-maillari açmayın ve içerisindeki herhangi bir linke tıklamayın ya da ekte dosya varsa indirmeyin. En son milyonlarca abonesi bulunan bir youtuber'in bu şekilde hesabı hacklendi. Maillerdeki linkler veya eklentiler pc'nize bir takım virüsler bulaştırarak pc'nizi ele geçiriyor daha sonra o pc üzerinde kullandığınız bütün şifre ve kişisel bilgilerinize erişebiliyorlar. Sadece mail olarak da değil tanımadığını kişilerin Discord, Whatsapp, Telegram, Skype ve diğer tüm iletişim araçlarından size gönderecekleri biç bir mesajı açmayın içindeki hiç bir linke veya görsele tıklamayınız.

MaxiGame olarak sitemizdeki hesaplarınızın güvenliğini arttırmanız için basit şifrelerinizi güçlü şifreler ile değiştirmenizi ve e-mail doğrulaması ile giriş seçeneğini aktif etmenizi öneririz. E-Mail doğrulaması ile giriş seçeneğini aktif ederken size önerimiz bir Gmail hesabı kullanmanız olacaktır. Hotmail ve diğer mail sağlayıcılarında mailler bazen spama düşmeke bazen ise geç iletilmekte olup zaman zaman sıkıntılar yaşanabilmektedir. 

Dikkatinize sunarız.

Saygılarımızla. 

  • E. Tarihi : 19.04.2024 13:42
  • Okunma : 119
  • Ekleyen : Yönetici